Om oss


Vi är det självklara valet när det gäller att ta hand om din bil.

VILKA ÄR VI


Vi är en däck- och bilverkstad som gör alla arbeten som hör en däck- och bilverkstad till. Vi är även återförsäljare och monteringsverkstad åt SC-styling. Vår ambition är att ha nöjda kunder och god service. På RDS kommer du att möta Daniel och Adam Greneskog. Vi utför däck-och fälgarbeten, samt service, reparationer, stylinguppdrag och lite trimning av alla märken. Vi har även en liten butiksdel där du bl.a. kan köpa bilvårdsprudukter från Meguiars mm.


Adam, som jobbar heltid i verkstaden, är utbildad racingtekniker. Efter sin utbildning har han jobbat på Schmiedmann som är en BMW specialist. Därefter har han jobbat på Bilia i Kungsbacka med Volvo och Renault. Adam har ett brinnade intresse för racing och styling så vill du optimera eller styla din bil så är även det uppgifter han behärskar.


Daniel har alltid haft ett brinnande bilintresse och skruvade på fritiden åt sig själv, vänner och familj. 2013 startade han Rydaholms Däckservice. Nu när verksamheten har ökat  jobbar han mest med de administrativa uppgifterna men hjälper även till i verkstaden vid behov.

Daniel Greneskog

Adam Greneskog

HITTA OSS