Våra tjänster


Här hittar du lite av det vi gör.

VERKSTAD

På vår verkstad får du hjälp med det mesta som rör din bil. De tjänster som vi inte tillhandahåller på vår verkstad är plåt och lackering. Så gäller det service, reparationer, däck, fälgar, hjulinställning mm så löser vi det åt dig! Vi har diagnosinstrument som är uppdaterat för de senaste bilmodellerna. Vi har även så vi kan föra digital servicebok för dig som har det. När du servar bilen hos oss kan du välja att få assistansförsäkring.

HJUL

När det kommer till hjul så kan du alltid räkna med oss. vi kan lösa små som stora. Vi har ett riktigt stort sortiment av både däck och fälgar från sveriges största grossister. Vi gör även hjulinställning på din bil för endast 1200kr. Så du inte behöver slita ut dina däck i onödan 

MOTOR OCH TRIMNING

Vi har möjlig att göra stora som små motorrelaterade jobb.  

Vi har tillgång till trim- och motordelar från Autoxperten, Schmiedmann och Hansen Racing.

Vi har nu möjlighet att optimera din bil. Vill du se vad det gör för skillnad på just din bil så klicka. På steg 1 har du en bränslebesparing på ca 10% vid normal körning och det är inte fel med de rådande bränslepriserna.


Optimering

EXTERIÖR

Till det exteriöra så har vi stort utbud från SC-styling, Schmiedmann och även Hansen Racing m.m..


Om du har några specifika delar som du är ute efter så försöker vi lösa det. Vi är här för att hjälpa dig. 


INTERIÖR

Vi kan även erbjuda mycket saker till din interiör allt ifrån rengöringsmedel, till sportstolar och rattar som vi även gärna monterar åt dig.